Megosztás

Kapcsolat

Telefon:
+36/30-722-4032, vagy +36/30-722-4031

E-mail:
nyaralas@horvat-holiday.hu

Elérhetőség:
8.00 - 16.00h-ig

Júniustól - Szeptemberig 0-24 h-ig.

Előfoglalási kedvezmény

Kiemelt szálláshelyek

Eladó - Vir szigeti emeleti panorámás 4 + 1 fős apartman

Eladó - Vir szigeti emeleti panorámás 4 + 1 fős apartman Kategória: Eladó
Típus: Apartman
Személyek száma: Max. 4fő
Tengerpart távolság: 200m
Helységek száma: 3
Terasz: 11nm

Vir szigeti apartman-1 (földszint sarki) 4+1 fős

Vir szigeti apartman-1 (földszint sarki) 4+1 fős Kategória: Kiadó
Típus: Apartman
Személyek száma: Max. 4+1 fő
Tengerpart távolság: 200m
Helységek száma: 3
Terasz: 12nm

Vir szigeti apartman-2 (földszint középső) 4+1 fős

Vir szigeti apartman-2 (földszint középső) 4+1 fős Kategória: Kiadó
Típus: Apartman
Személyek száma: max. 4+1 fő
Tengerpart távolság: 200m
Helységek száma: 3
Terasz: 12nm

Horvátország szálláskereső

Keresett kifejezés:
Kategória:

Típus:

Facebook

Google+

Szállásfoglalási információk

horvátországi szállás foglalásFoglalás menete: 

 

 Újdonság, mostantól már élőben foglalhat szállást !

 

Kiadó apartmanjaink leírása alatt már láthatóak a foglalási áraink. A szállás leírások alján megtalálható már egy kattintható link, mely közvetlenül a foglalási rendszerünkbe viszi. A szükséges időpont bejelölésével, érkezés - távozás, már láthatóvá válnak az áraink is. Ezen foglalási árak azonban nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, és a kauciót. Ezen díjakról lentebb olvashat. 

 Ha konkrétan nem foglalni szeretne, vagy csak ajánlatot szeretne kérni ( pl. töb hétre foglal, vagy több apartmant foglalna, visszatérő nyaraló stb). Ezen esetekben kérje egyedi árajánlatunkat a lap alján található " kapcsolat " menüpontban.

Foglalási nyomtatvány értelemszerű kitöltése, adatok megadása. Amennyiben foglalás leadást követően nem kapna e-mail visszaigazolást, akkor nézze meg a SPAM mappáját is.

Ha mindenképpen telefonon is szeretné ha keresnénk Önt, akkor írja a megjegyzés rovatba a visszahívás kérését.

A foglalás leadásakor rendszerünk már kiszámolja a foglalóként fizetendő 30%-ot, mely biztosítja Önnek a szállás meglétét. De kérjük legkésőbb 3 munkanapon belül utalja el a visszaigazolásban feltüntetett összeget, mert tovább nem áll módunkban fenntartani a szállást. Fontos hogy hiába adja le a foglalását, ha nem utalja el a 30%-os foglalót, akkor rendszerünk 3 munkanap után automatikusan törli a foglalást, és újra szabad időpontra helyezi.

A beérkezett előleg-foglalóról visszaigazolást küldünk. 

 

Fizetési info:

 

A teljes szállás 30%-át kérjük előre átutalni, a szállásfoglalás után. A foglalás leadását követően kérjük 3 munkanapon belül utalja át a megadott számlaszámra az előleg-foglaló összegét. ( Eddig tudjuk fenntartani a szállást).  Az átutalás megérkezéséről tájékoztatjuk, és igazolást küldünk.

 

Fennmaradó rész:

  • Helyszínen fizetés:  Van mód a fennmaradó 70%-ot a helyszínen érkezéskor kifizetni. Kérjük ezt a foglaláskor jelezze, hogy a fennmaradó részt a helyszínen érkezéskor szeretné rendezni. Fizetés ebben az esetben csak Euróban történhet. ( + érkezéskor fizetendő az idegenforgalmi adó, kaució, )
  •  Előre utalás: A fennmaradó 70%-ot a nyaralás megkezdése előtt legalább 7 nappal elutalja. Erről visszaigazolást, és Vouchert, szállás elfoglalására feljogosító igazolást adunk.

A nyaralás előtt 1 hónappal minden szükséges információt elküldünk, mely tartalmazza a pontos címet, térképet, és ajánlott útvonalat.

 

Fizetési mód:

 

A fizetés történhet:

  • Postai csekken,
  • átutalással,
  • készpénz fizetéssel,
  • vagy PayPal fiókon keresztül.

Fizetés után is teljes biztonságban tudhatja a pénzét, melyet azonnal visszaigazolunk. Készpénzfizetés csak Budapest környékén történhet, melyről átvételi bizonylatot állítunk ki. Fizetés Euróban, vagy Forintban, de akkor az aznapi Nemzeti Banki eladási árfolyamon. 

 

Foglalási visszaigazolás: 

Árajánlatkérését, 1 munkanapon belül,  online foglalását pedig azonnal visszaigazoljuk

 

 

Telefonos információ 

Telefonon is tudunk fogadni szállás foglalást.

 

 

Lemondási feltételek: 

  • Lemondás csak írásban történhet 
  • Ha a lemondás a nyaralás első napja előtt minimum 60 nappal megtörténik, akkor a befizetett előleg-foglaló 80%-át tudjuk vissza adni. A nyaralás első napja előtt 30 - 60 nap között megtörténik, akkor a befizetett előleg-foglaló 50%-át tudjuk vissza  adni.
  • Ha a lemondás a nyaralás első napja előtt 30 napon belül történik, akkor a befizetett előleg-foglalót már nem tudjuk vissza adni. 

 

 

Indoklás:

Sajnos bárkinek közbejöhet bármi indok, amiért nem tud elmenni a lefoglalt időpontban nyaralni, de mivel Mi sem tudjuk kiadni ezen időpontokra a szállást, így kénytelenek vagyunk bizonyos százalékát fenntartani a befizetett összegnek, mivel gyors és akciós áron kell  hirdetéseket feladnunk, melynek hirdetési költsége van, és lehet, hogy már teljes árban gyorsan nem tudjuk kiadni. Üresen ne álljon a szállás.

 

Nézd meg van-e szabad hely, és foglald le most azonnal itt Horvátországi szállás