Horvátországi magánszállás

Horvátországi magán szállások 

 

Horvátországi szállásaink többsége magánapartmanok, magán lakókocsik, és magán mobilházak.

 

Kiadó apartmanok:

  • Kiadó apartmanok esetében minden esetben feltüntettük a tengerpart távolságát, és a max. férőhelyet. Minden általunk kínált apartman teljesen felszerelt, és saját fürdőszobával ellátott.

 

Kiadó lakókocsik:

  • Horvátországi lakókocsijaink is mind magán lakókocsik, melyek általában jól felszerelt, és tiszta Camping -ben találhatóak, és nagyon közel a tengerparthoz. Teljesen felszereltek általában 4-6 személy részére, és klímával ellátottak.

 

Kiadó mobilházak:

  • Telepített mobilház is magántulajdonú, és általában Camping -ben találhatóak, nagyon közel a tengerparthoz. Teljesen felszereltek 4-6 fő részére, és klímával ellátott. Mindegyik Horvátországi mobilházhoz tartozik egy nagy terasz is.

 

Reméljük hogy a Horvátországi magán szállás weboldalunk segítséget nyújt a szállásfoglalásban. Online foglalási rendszerünknek köszönhetően Ön élőben láthatja a pillanatnyilag szabad helyeket, és akár egy perc alatt le is foglalhatja.

Amennyiben a Horvátországi magánszállásainkon nem találna Önnek megfelelőt, akkor jelezze felénk, és megkeressük Önnek a tökéletes tengerparti szállást

 

Kapcsolatfelvételi űrlap

Űrlapunk segítségével könnyen kérhet tanácsot szolgáltatásainkról. Küldje el kérdéseit, és kollégánk 24 órán belül válaszol kérdéseire.

Név *:
Email *:
Telefon *:
Bővebb megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!